Vacature: Field Service Engineer

Allround service monteur (M/V)

Organisatie omschrijving

Wil jij werken als allround monteur in de mestraffinage voor een jong snel groeiend en innovatief bedrijf? Een organisatie waar prima doorgroei mogelijkheden gelden en waar je veel verantwoordelijkheid krijgt. Waar eigen initiatief gewaardeerd wordt en je flexibel de werkuren kan indelen. Dan is werken bij Circular Values BV precies wat je zoekt!

We ontwikkelen, bouwen en onderhouden installaties voor het verwerken, bewerken en raffineren van mest en digestaat. Daarnaast werken we aan een aantal mobiele oplossingen voor de loonbedrijven die het verschil gaan maken in de markt. Dit doen we samen met andere gerenommeerde bedrijven. We onderscheiden ons in de markt door gebruikt te maken van industriële en innovatieve technieken aangepast op de agrarische sector. Processen waar we onder andere mee werken zijn, scheiding, osmose, raffineren, filtreren.

Functie omschrijving

Als monteur verricht je primair service en onderhoudswerkzaamheden aan uiteenlopende machines en installaties. De werkzaamheden worden uitgevoerd op diverse vakgebieden waaronder: leidingwerk, afvalwaterzuivering, pompen/motoren, elektrotechniek, meet- en regeltechniek en pneumatiek. Het snel kunnen analyseren van de oorzaak van een storing, en het vervolgens adequaat verhelpen van deze storing. Daarnaast wordt je ingezet in de assemblage van diverse installatie in de werkplaats.

  • (Preventieve) service werkzaamheden:
  • Verhelp je de storing door middel van reparatie, vervang je de onderdelen van de machine of installatie en regel je machines of installaties bij;
  • Ter aanpassing of verbetering van het functioneren van machines en installaties breng je advies uit over modificaties aan machines en installaties aan je direct leidinggevende;
  • Je maakt machines en installaties weer gebruiksklaar door middel van inregelen of afstellen;
  • Je draagt kennis bij aan grotere nieuwbouw en modificatie projecten als lid van een projectgroep;
  • Mogelijkheid tot het direct in dienst treden bij de opdrachtgever;

Meer informatie

Voor meer informatie, neem contact met ons op!
Bent u geïnteresseerd? Stuur ook uw CV en motivatiebrief mee.

Onze contactgegevens:

Circular Values BV
Telefoon: 088 040 77 00
E-mail: info@circularvalues.eu