Circular Values BV

Circular Values BV is gevestigd in Tilburg in Noord Brabant en is een jong innovatief en dynamisch bedrijf actief in product ontwikkeling, proces ontwikkeling, verkoop en het operationeel houden van mest en digestaat verwerkingsapparatuur. Het is een relatief klein bedrijf met gedreven ondernemers met een historie in de landbouw en haar periferie.  

Alle actieve medewerkers hebben een ruime ervaring in de landbouw en landbouw relateerde industrieën, handel in kunstmeststoffen en het opereren en technisch/biologisch onderhouden van biogasinstallaties. De focus van Circular Values BV is het ontwikkelen en leveren van duurzame en betrouwbare technologische oplossingen om waardevolle stromen uit mest en digestaat te winnen. Om een gesloten kringloop te bewerkstelligen en waarde te genereren voor de klanten.

De installaties welke we leveren aan onze klanten zijn meestal specifiek toegespitst op de behoefte van deze klant en haar onderneming.  De focus op en het meedenken met de klant in een continue veranderende markt levert ook mooie nieuwe applicaties welke breder inzetbaar zijn.

Met vriendelijke groet

Circular Values BV