Over ons

Circular Values Industries BV is gevestigd in Tilburg in Noord Brabant en is een innovatief en dynamisch bedrijf actief in het leveren van turn-key installaties en aanbieden van procesbegeleiding. Het is een relatief klein bedrijf met gedreven ondernemers met een historie in de landbouw en haar periferie.  

Circular Values Industries is uw partner in het opwaarderen van industriële restproducten. Wij leveren concepten om organische reststromen te raffineren en zo bruikbare nutriënten en/of vezels te winnen. Of het nu gaat om stikstof, fosfaat of andere componenten.

Circular Values Industries heeft enkele concepten ontwikkelt om zowel op centraal als decentraal niveau, specifieke componenten uit een productstroom te winnen zodat dit product veel beter inpasbaar is in de nabije omgeving. Het gescheiden ‘zuivere’ component is hoogwaardig en beter inpasbaar in andere kringlopen die daarmee gesloten kunnen worden.

Het team van Circular Values heeft al meerdere jaren ervaring in de verwerking van diverse organische reststromen en het ontwikkelen van technieken, processen en oplossingen voor deze specifieke reststromen. Voor diverse productstromen heeft Circular Values reeds een concept met bewezen techniek en anders wordt ze wel ontwikkeld indien deze behoefte daar is. Of u nu producent bent van een organische reststroom of behoefte heeft aan een biobased product, Circular Values helpt u graag verder. Vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf!

Naast het afleveren, installeren en het in bedrijf stellen van een toepassing willen we graag ondersteuning bieden in de operations, proces service en technische service op locatie. Middels remote control en online monitoring kunnen we dagelijks de processen op afstand opvolgen en bewaken.

Chat via WhatsApp
1
Heeft u een vraag?
Goedendag,

Welkom bij Circular Values Industries.

Heeft u interesse in Circular Values Industries voor uw bedrijf?
Neem hier direct contact op met ons en wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Met vriendelijke groet,
team Circular values Industries.