Farmcubes Vijzelpers

Voor een goede ontwatering van digestaat of vloeibare mest is speciaal de tweekamer pers ontwikkeld waar twee filters in geplaatst kunnen worden. Robuust systeem met slijtvaste materialen in RVS en kunststof. Eventueel uitvoerbaar met een zelfreinigend systeem.

Lees verder »

Farmcubes Liqoscrew

Indien kleine volumes mest of digestaat behandeld moeten worden maar om toch een hoge reinheid van de dunne fractie te realiseren is de Farmcubes liqoscrew een goede oplossing. Een vijzel is geplaatst binnen een pakket van lamellen waarvan de ene helft statisch is aangebracht en de andere helft op en neer beweegt tussen deze lamellen. De lamellen staan in beginsel

Lees verder »

Farmcubes Zeefband

De zeefbandpers is speciaal ontwikkeld voor vloeibare mestsoorten en digestaat. Het effluent is zeer schoon mede door de lange ontwateringstafel welke de vloeistof van de vaste fractie scheidt zonder druk. Een speciaal reinigingssysteem garandeert een optimale scheiding, capaciteit en bedrijfszekerheid.

Lees verder »

Farmcubes DAF

De Farmcubes Dissolved Air Flotation unit separeert de drijvende fijne delen welke aan de oppervlakte van de vloeistof komen te drijven. Een relatief eenvoudige techniek met lage operationele kosten maar goed resultaat.

Lees verder »

Farmcubes Polydoser

Het volledig geautomatiseerd polymeer aanmaakstation prepareert Poly Electrolyt tbv het laten samenkleven van de vaste delen in de vloeibare mest of digestaat. Volledig geautomatiseerd systeem met een drie-kamer-aanmaak systeem.

Lees verder »

Industrial Vortex Generator

De gepatenteerde IVG is een skid voor een chemicaliën vrije waterbehandeling. Door de behandeling van de Vortex Generator op de dunne fractie mest of digestaat wordt opgeloste kalk uitgekristalliseerd en het hechtend vermogen van de kalk ontdaan. Door de onttrekking van ongebonden micro en Nano gasbellen naar het vacuüm, ofwel gecontroleerde cavitatie.

Lees verder »

Farmcubes Diskfilter

Het diskfilter is een uniek zelfreinigend filtersysteem met 5 Micron filterpakketten. Meerdere pakketten worden in lijn geschakeld zodat zelfs tijdens de reiniging van een van de filters de overige operationeel blijven.

Lees verder »

Farmcubes Hoge Druk omgekeerde osmose 80 Bar

Speciaal ontwikkeld om dunne fractie verder op te concentreren en meer loosbaar water te maken  is de hoge druk omgekeerde osmose ontworpen met een werkdruk van 80 bar. De drukbuizen zijn vervaardigd om tegen deze hoge drukken en kleppen en meettechniek zijn van industriële kwaliteit. Hoge kwaliteit membranen zijn geïnstalleerd om tot een hoge ontwatering te komen en een schoon

Lees verder »